Boots Apotek

VELKOMMEN TIL BOOTS APOTEK!
I Boots apotek får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg.

Boots har mer enn 150 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag verdens største internasjonale apotekkonsern.

Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære. Kvalitet og service er viktig for oss, og vi ønsker å tilby alle våre kunder rådgivning og produkter tilpasset deres unike behov.

Boots er ledende på produktutvikling og produserer en rekke bestselgende merker som No7, Botanics og Soltan. Vi er også eksklusiv forhandler i Norge av kjente merker som Soap & Glory og Champneys.

Med vårt brede sortiment innen hudpleie og kosmetikk gir vi alle muligheten til å pleie sin naturlige skjønnet med produkter som passer til deres hud.

Hos oss har alle muligheten til å skinne!

Følg oss på Facebook for konkurranser, gode tilbud, nyheter og siste nytt om helse og velvære.

Du kan også besøke oss på www.boots.no. I vårt nettapotek finner du vårt store varesortiment innen hudpleie og egenomsorg, informasjon om sykdom, plager, helse og skjønnhet og produktinformasjon. Du kan også bestille dine reseptpliktige medisiner via våre nettsider og hente dem i det Boots apoteket du selv velger.

Åpningstider:
Man-fre 09:00-16:00 (09:00-16:00)
Kontakt:
Hawi Daba
mail: tananger.apotek@boots.no
Tlf: 51 94 46 60
Skibmannsvegen 3, 4056 Tananger